Mastermate, samen voor uw maximale resultaat

Mastermate

Mastermate is een technische groothandel in ijzerwaren, gereedschappen en hang- en sluitwerk met een aanbod van circa 45.000 voorraadartikelen.

"Het samenwerken met IncoNed is prettig en we hebben een gezamenlijk doel. Dankzij IncoNed kwamen wij in gesprek met nieuwe partijen die inmiddels goed gebruikmaken van onze diensten."
Bart de Blois - Mastermate
Bart de Blois
Verkoopleider Vestigingen

Zou jij jezelf en jouw organisatie willen voorstellen?

Bart de Blois 39 jaar, Verkoopleider Vestigingen. Ruim 16 jaar geleden begon ik bij Mastermate aan de balie in Bleiswijk. Vervolgens was ik een aantal jaren het aanspreekpunt voor klanten in de rol van commercieel adviseur en nu geef ik, samen met een collega, alweer zo’n tien jaar leiding aan een deel van onze vestigingen.

Mastermate is een landelijk familiebedrijf met 44 vestigingen, waardoor we ook regionaal betrokken blijven. Ook online doen we mee met een goed werkende webshop en een BestelApp die naar wens van de klant is in te richten. Met aandacht voor mens en proces neemt Mastermate haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Met een stevige positie in bouw en onderhoud en een duurzame relatie met onze klanten, zijn we een gewaardeerde kennispartner. Daarbij onderscheiden wij ons in service- en dienstverlening. We bieden specialistische oplossingen die gericht zijn op efficiëntie van processen en dienen ter borging van de productkwaliteit. Hiervoor hebben we een aantal specialistische afdelingen die maatwerk oplossingen bieden en onze klant werk uit handen nemen. Denk hierbij aan afdelingen als Deurtechniek, Ruwbouwservice, Persoonlijke veiligheid, Vastgoed onderhoud. Onze bedrijfsslogan is dan ook “samen voor uw maximale resultaat”

Welke ontwikkelingen zijn er gaande bij Mastermate en de branche En hoe gaan jullie hiermee om?

We zien al jaren dat er een hoop verspilling is in de branche. Zowel van uren, als van materialen/grondstoffen. Met behulp van onze oplossingen en de verduurzaming van producten en processen, krijgen we hier samen steeds meer grip op.

Hoe ken je IncoNed / Wat vind je van de samenwerking?

Wij werken al vele jaren samen met IncoNed. Zij ondersteunen hun deelnemers op het gebied van inkoop. Door bundeling van volume weten zij goede inkoopafspraken te maken. Het werkt prettig en we hebben een gemeenschappelijk doel. Dankzij IncoNed kwamen wij in gesprek met diverse partijen die inmiddels goed gebruikmaken van onze diensten.

Heb je tips voor onze deelnemers?

We moeten in het proces samen het verschil weten te maken om faalkosten en verspilling tot het minimum te beperken. We zijn samen verantwoordelijk voor de leefbaarheid van deze planeet voor toekomstige generaties.

Waar ben je trots op?

Ik ben er trots op dat we ondanks de groei een ontzettend persoonlijk bedrijf zijn gebleven. Door de platte organisatiestructuur ligt de verantwoordelijkheid bij de medewerker en blijven de lijnen kort voor klant en medewerker. En ik ben niet de enige die trots is…

Trotse medewerkers Mastermate
Diana Oranje
Ralph Abdoel - Mastermate
Ralph Abdoel
Semir Elbannani - Mastermate
Semir Elbannani
Harvey Braams
Harvey Braams
Diana Oranje | Commercieel adviseur buitendienst 

Ik heb me binnen Mastermate kunnen ontwikkelen naar de rol van commercieel adviseur en dit doe ik nu zo’n 3 jaar met veel passie. Waar ik trots op ben? Mastermate stimuleert de ontwikkeling van haar medewerkers. Dit draagt bij aan betrokkenheid, enthousiasme, creativiteit en verantwoordelijkheid om de klant passende oplossingen te bieden. Daarnaast heeft Mastermate oog voor de toekomst, volgen we de ontwikkelingen en bewegen mee. Zo stemmen we onze service en oplossingen continue af op de markt.

Ralph Abdoel | Commercieel medewerker
Ik ben ruim 12 jaar bij Mastermate in dienst. Begonnen als monteur in onze servicewerkplaats ben ik nu alweer 8 jaar het gezicht van onze vestiging in Bleiswijk. Waar ik trots op ben? Bij Mastermate is “nee” geen antwoord. Wij gaan heel ver voor onze klanten. “We krijgen de vrijheid om zaken uit te zoeken. Komen we er niet uit, dan vragen we het aan een interne specialist”.

Semir Elbannani | Chauffeur
Ik ben nu ruim 3 jaar werkzaam voor Mastermate en inmiddels lekker ingeburgerd. Waar ik trots op ben? Dat Mastermate nog steeds een familiebedrijf is. Als chauffeur krijg je de ruimte om echt aandacht te besteden aan de klant. Dit wordt erg gewaardeerd. Als een klant vraagt: “Wil je zo even een retour of reparatie meenemen?” Dan regelen we dat gewoon gelijk even!

Harvey Braams | Allround Magazijnmedewerker distributiecentrum.
Ik ben nu 7 jaar werkzaam bij Mastermate en ik heb het erg goed naar mijn zin. Ik heb het hele proces meegemaakt van een traditioneel “rommelig” magazijn, naar een grotendeels gerobotiseerd distributiecentrum. Het nieuwe distributiecentrum is een prettige werkplek voor ons als medewerker en het pand is ook nog eens energieneutraal. Waar ik trots op ben? Ik ben er trots op dat ik een kans heb gekregen bij dit familiebedrijf. Ik heb persoonlijk een moeilijke tijd gehad. Mijn leidinggevenden en de directie van Mastermate hebben mij hieruit geholpen. Hier ben ik ze heel erg dankbaar voor! Ik voel me gewaardeerd, en daardoor erg gemotiveerd.
Mastermate banner 2
Meer weten over Mastermate en/of de samenwerking met IncoNed?
Neem dan contact met ons op via 085-2101450 of info@inconed.nl.

Gerelateerde interviews

Hager - Matthieu Weijers
Hager, een familiebedrijf met hart voor elektrotechniek
De contacten met IncoNed zijn goed en omdat de samenwerking tussen deelnemers en leveranciers gestimuleerd wordt zijn we samen succesvol
Klemko/Panflex - Henry Kale
Panflex, Flexibele oplossingen voor een gezond en veilig binnenklimaat!
Wij zijn een complete partner voor een markt die steeds verder verduurzaamt
Ludwig Hup & Patrick Kersten - Wisa
WISA, voor prijs/kwaliteit, installatiegemak en verantwoord spoelen
Voor W installateurs liggen dezelfde kansen voor waterbesparing als die de E installateur kreeg bij de plotselinge vraag naar energiebesparing