Collectief inkopen
van installatiematerialen

IncoNed Installatie (voorheen NiCI, Nederlandse Inkoopcombinatie Installatietechniek) is de inkoopcombinatie voor elektrotechnische en werktuigbouwkundige installateurs. Door de inkoop van producten en diensten te bundelen, zorgen onze sectorspecialisten voor scherpe raamcontracten met A-leveranciers voor een heel scala aan productgroepen. Die profiteren op hun beurt van trouwe afnemers en alle partijen hebben voordeel van een gestroomlijnd proces met minder verkoop- en inkoopinspanning. Ons dataplatform maakt het mogelijk om het inkoopproces steeds verder te optimaliseren. 

We ondersteunen het hele proces, van prijsvergelijkingen tot offertetrajecten, en nemen het desgewenst integraal uit handen. Maar we doen meer: we organiseren bijeenkomsten en kennisdagen voor onze deelnemers en jagen innovaties aan door partijen bij elkaar te brengen. Zo zorgen we als inkoopcombinatie voor omzet- en margeverbetering, en dragen we actief bij aan de groei en verdere professionalisering van alle bedrijven waar we mee samenwerken. Ook als het gaat om projectinkoop en werkvoorbereiding.

Kosten besparen

Door inkoop te bundelen besparen we zowel kosten voor onze deelnemers als voor leveranciers en fabrikanten. Ons dataplatform biedt handvatten voor verdere besparingen.

Ontzorgen

Door de inkoop centraal te organiseren, nemen we zowel onze deelnemers als leveranciers en fabrikanten veel werk uit handen. Desgewenst verzorgen we ook projectinkoop en zelfs het volledige inkoopproces.

Kennis delen

Als de inkoopcombinatie van Nederland onderhouden we warme contacten met een heel scala aan bedrijven, elk met een waardevol specialisme.

Innovaties

We brengen partijen bij elkaar om kennis te delen en samenwerkingen te stimuleren. Daaruit ontstaan mooie innovaties op het gebied van duurzaamheid, technologie en productontwikkeling.

Deelnemers

Onze deelnemers zijn technische installatiebedrijven in heel Nederland die hun inkoopproces willen optimaliseren en hun bedrijf willen professionaliseren.

Leveranciers

IncoNed Installatie werkt uitsluitend met leveranciers en fabrikanten die zich onderscheiden door hun betrouwbaarheid en de kwaliteit van hun producten en dienstverlening.

Ludwig Hup & Patrick Kersten - Wisa
WISA, voor prijs/kwaliteit, installatiegemak en verantwoord spoelen
Voor W-installateurs liggen dezelfde kansen voor waterbesparing als die de E-installateur kreeg bij de plotselinge vraag naar energiebesparing.
Mastermate
Mastermate, samen voor uw maximale resultaat
Mastermate gaat voor maximaal resultaat met een uitgekiend assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen.
Wilco Veldkamp, Johan Meinen - Draka
Betrek kabelproducent Draka erbij, het is het waard!
Draka, kabelleverancier en partner voor de bouw en de elektrotechnische groothandel. Betrouwbare en eerlijke service voor elk project.

Werken bij

Vacature Business Controller
Junior Business Controller
Relatiemanager IncoNed
Relatiemanager – Groen
Vacature Werkstudent Growth Strategy
Werkstudent Groeistrategie