Maak kennis met Edwin Bron, Commercieel Manager bij Koninklijke Saan

Edwin Bron

Koninklijke Saan is al heel wat jaren contractleverancier van IncoNed Installatie en de zusterbedrijven binnen IncoNed. Onlangs zijn we bij de prachtige nieuwe locatie van Saan een kijkje gaan nemen. Wij spraken hier met Edwin Bron, Commercieel Manager. Aan de hand van een paar vragen stelt hij zich voor.

"Probeer iets duurzamer te denken, laat bijvoorbeeld een hijskraan niet van ver komen maar laat een partij in de buurt het werk uitvoeren."
Edwin Bron
Commercieel manager

Zou jij jezelf en jouw organisatie willen voorstellen?

Edwin Bron, 42 jaar en papa van 2 prachtige dochters. Samen met mijn vrouw en dochters woon ik in het mooie Betuwse plaatsje Beusichem. Commercieel verantwoordelijk voor het onderdeel kranen binnen Koninklijke Saan. Saan is gespecialiseerd in horizontaal en verticaal transport. Zo zijn wij bekend van de mobiele Hijskranen die iedereen wel eens aan de horizon heeft zien staan, ergens in het land. Echter zijn wij ook een van de grootste spelers op het gebied van Industrieel Verhuizen. Hierbij verhuizen wij zeer specialistische objecten. Van een Boeing 747 door de gracht van Amsterdam tot een volledige fabriek, hoe specialistischer hoe leuker wij het vinden. Dit jaar vieren wij ons 125 jarig bestaan en dit doen wij in ons nieuwe pand aan de Overdiemerweg 34 in Diemen. Als echt Diemens bedrijf wilden wij dicht bij de roots blijven maar wel kunnen voldoen aan de wensen van deze tijd. Zo zitten wij nu op een ideale plek om de transporten uit te voeren via de weg maar ook via het water.

Waar ben je trots op?

Wij doen iedere dag speciale opdrachten, maar wat mij trots maakt zijn de mensen. Wij hebben het geluk met specialisten te werken die hun vak verstaan en een geel-groen hart hebben. Saan is al sinds jaar en dag een mooi merk dat staat voor kwaliteit en zekerheid, als je ons iets vraagt te doen, doen we het.

Welke ontwikkelingen zijn er gaande bij Koninklijke Saan en de branche? En hoe gaan jullie hiermee om?

Wij zetten 100% in op duurzaam werken, wij geloven erin. We investeren flink in elektrisch materieel en gebruik van schonere, hernieuwbare diesel. Maar we helpen ook klanten een handje om hun logistieke processen te optimaliseren en te verduurzamen. Dat doen we met onze tak Bouwlogistiek.

Hoe ken je onze inkoopcombinaties?

Wij zijn bij jullie terechtgekomen omdat wij een leverancier zijn van meerdere deelnemers van jullie. Nu, jaren later, ervaren wij de inkoopcombinatie als een stabiele partner en mogen wij inmiddels meerdere deelnemers bedienen.

Wat vind je van de samenwerking?

Wij ervaren het als een proactieve samenwerking waar er wordt gestreden namens de deelnemers voor de beste prijs, maar waar ook bij de leverancier een toegevoegde waarde wordt geleverd.

Wil je tot slot nog iets tegen onze deelnemers zeggen?

Probeer iets duurzamer te denken, laat bijvoorbeeld een hijskraan niet van ver komen maar laat een partij in de buurt het werk uitvoeren. Zo voorkomen we met elkaar dat er hijskranen uit Vlissingen in Maastricht staan te hijsen en andersom. Plan slim en combineer hijsklussen. En zet hijskranen in die elektrisch kunnen hijsen. Dat vinden omwonenden van je bouwproject ook heel fijn!

Meer weten over Koninklijke Saan en/of de samenwerking tussen Saan en IncoNed Installatie?
Neem dan contact met ons op via 085-2101450 of info@inconed.nl

Gerelateerde interviews

Famostar - Richard Stroo
Famostar, specialist in noodverlichting
We voelen een grote verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een duurzame samenleving zonder onze grote passie het bieden van
Richard Walther - Legrand
Legrand, specialist in elektrotechnische en digitale infrastructuur
Als specialist in elektrotechnische en digitale infrastructuur biedt Legrand eenvoudige innovatieve en duurzame oplossingen voor gebouwen
Hager - Matthieu Weijers
Hager, een familiebedrijf met hart voor elektrotechniek
De contacten met IncoNed zijn goed en omdat de samenwerking tussen deelnemers en leveranciers gestimuleerd wordt zijn we samen succesvol