Kuiphuis Kraanverhuur, zeker op het hoogste niveau

Kuiphuis - Bob Bruijsten

Kuiphuis verhuurt mobiele hijs- & loopkatkranen, rupsloopkatkranen, autokranen en roterende verreikers in geheel Nederland. Deelnemers van IncoNed profiteren van collectieve tarieven. Zij weten het: Gewoon bestellen, wij regelen het.

"Een mooie samenwerking waarbij IncoNed ons verbindt met nieuwe relaties. Groei waar ook bestaande relaties voordeel van ondervinden."
Bob Bruijsten
Bob Bruijsten
Directeur/Eigenaar

Zou jij jezelf en jouw organisatie willen voorstellen?

Kuiphuis Kraanverhuur is een familiebedrijf dat 115 jaar geleden zijn oorsprong vond in Oldenzaal. Inmiddels zijn wij met onze mobiele hijskranen actief in Noord, Oost en Midden-Nederland en met onze rupskranen werken wij in Nederlands en Duitstalig gebied.

Zelf ben ik werkzaam als directeur/eigenaar van Kuiphuis Kraanverhuur, maar we werken met meer dan 100 gemotiveerde medewerkers, van planning tot kraanmachinist.

Waar ben je trots op?

Op onze medewerkers en ons totale bedrijf. Als deelnemer kun je er in principe vanuit gaan dat wij je (tijdelijke) verticaal transportprobleem oplossen. Immers: wij doen wat we zeggen.

WELKE ONTWIKKELINGEN ZIJN ER GAANDE BIJ KUIPHUIS EN DE BRANCHE? EN HOE GAAN JULLIE HIERMEE OM?

De vraag naar elektrische machines is enorm. De transformatie om aan deze vraag te voldoen is in volle gang. We verwachten in 2024 nog zeker vier nieuwe elektrische hijskranen toe te voegen aan onze ruime vloot van machines.

Hoe ken je IncoNed / Wat vind je van de samenwerking?

Al sinds de start van de inkoopvraag vanuit IncoNed Bouw Landelijk (voorheen NiCB), toen nog gevestigd in Hilversum. Wij kregen destijds een complexe aanvraag voor een grote groep deelnemers. Deze hebben we toen samen met een aantal andere contractpartijen aangepakt. Sleutelwoord: samenwerking!

Heb je tips voor onze deelnemers?

Je haalt het meeste uit de samenwerking met IncoNed door gebruik te maken van de aangeboden contractafspraken met leveranciers. Er ligt zeker nog onbenut potentieel in je eigen organisatie. En heb je vragen over hijskranen of ben je gewoon nieuwsgierig? Bel gewoon met ons! Met Kuiphuis Kraanverhuur ben je zeker op het hoogste niveau!

Kuiphuis - collage

Meer weten over Kuiphuis Kraanverhuur en/of de samenwerking met IncoNed Bouw, IncoNed Infra, IncoNed Installatie of IncoNed Duurzaam? Neem dan contact met ons op via 085-2101450 of info@inconed.nl

Gerelateerde interviews

GrainPlastics - John de Keijzer
Grainplastics, duurzame leidingsystemen van hoge kwaliteit
We zijn flexibel in productie logistiek en kunnen snel reageren op verzoeken van onze relaties We gaan altijd samen een
Stef Manders en Martijn Aussems - Heras
Heras Mobile Fencing & Security, bouwhekken voor tijdelijke perimeterbeveiliging
Heras Mobile Fencing Security tijdelijke beveiliging met een concrete bijdrage
Martin en Hes (bewerkt)
Joosten Groep, maar we blijven natuurlijk gewoon Joosten
Joosten Groep wij bieden IncoNed deelnemers een gestroomlijnd proces de juiste kennis en inkoopvoordeel