Isolectra, specialist op het gebied van Stekerbaar installeren

Mohammed Zaanan - Isolectra

Isolectra is een begrip binnen de installatiemarkt. Een technische organisatie die geen concessies doet aan kwaliteit van techniek en proces. Door een duidelijke focus op installateurs, groothandels, kasten- & paneelbouwers, fabrikanten en bouwers heeft Isolectra een helder beeld en passend aanbod voor de juiste toepassing van techniek. 

"Isolectra is expert in stekerbaar installeren. Met onze tools, specialisten en kennis kunnen wij helpen bij uitdagingen op het gebied van mensen, technologie en circulariteit. Maak daar gebruik van!"
Mohammed Zaanan - inzet
Mohammed Zaanan
Commercieel Manager

Zou jij jezelf en jouw organisatie willen voorstellen?

Jazeker. Mohammed Zaanan, woonachtig in Dordrecht en vader van drie prachtige kinderen. Na mijn eerste job ben ik in 2000 bij Isolectra begonnen. Met een uitstapje van 1 jaar ben ik sindsdien bij Isolectra werkzaam geweest in verschillende functies. Op dit moment ben ik commercieel manager en bouw samen met mijn collega’s aan onze mooie ambities. Als lid van het MT mag ik samen met collega’s onze strategie bepalen. 

Isolectra is een dynamische organisatie, gespecialiseerd in stekerbare en modulaire oplossingen. Binnen dit vakgebied is het belangrijk om klanten en partners goed te ondersteunen en mee te nemen in nieuwe ontwikkelingen. We luisteren naar de markt en onze klanten. Daarop anticiperen we en dagen we uit. Dat heeft geleid tot onze transformatie van handelaar naar ‘value added reseller’. Een geleidelijk proces met aandacht en respect voor onze klanten, partners en toeleveranciers. Wij zijn ervan overtuigd dat elektro- en datatechniek altijd beter, efficiënter en duurzamer kan. Daarbij geloven wij in de kracht van samenwerken en hebben daardoor op het gebied van stekerbare elektra- en dataoplossingen een behoorlijk specialisme opgebouwd.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op ons team en onze partners die het mogelijk maken om nieuwe standaarden neer te zetten. Gezamenlijk zijn wij in staat om nieuwe technologieën te pushen en als voorbeeld voor andere landen te dienen. Met name samenwerking in de keten is essentieel. Het leren gebruiken van elkaars kracht in de keten maakt dat we stappen kunnen zetten.

WELKE ONTWIKKELINGEN ZIJN ER GAANDE BIJ ISOLECTRA EN DE BRANCHE? EN HOE GAAN JULLIE HIERMEE OM?

Op het gebied van technologie/mens en milieu zijn er grote ontwikkelingen gaande. Niet alleen op nationaal maar ook op internationaal niveau. Er is meer behoefte aan data, een tekort aan technisch geschoolde mensen en een milieuvraagstuk waar oplossingen voor bedacht moeten worden. 

Ook de manier van bouwen verandert. We willen op een circulaire, duurzame en modulaire manier bouwen. Trends/ontwikkelingen die al geruime tijd onze aandacht hebben. Zo hebben we een stekerbare oplossing in beton ontwikkeld waarbij kabels, connectoren en verdelers direct in beton kunnen. Tevens hebben we een modulair concept ontwikkeld voor de industriële bouwer die off site bouwt, waarbij we data en elektra in één kabel combineren met een smarthome applicatie. 

Voor ons stekerbaar portfolio hebben we een lifecycle analyse doorlopen, waarmee we zijn opgenomen in de Nationale Milieudatabase met een categorie 1 milieuverklaring. Veel om op te noemen en waar we onze partners graag bij adviseren.

Hoe ken je IncoNed / Wat vind je van de samenwerking?

We deden reeds zaken met een aantal deelnemers van IncoNed. Een logische stap was deze afspraken met IncoNed verder te formaliseren. Dat geeft rust, zodat mensen zich op de juiste zaken kunnen focussen.

Een fijne samenwerking die steeds concreter vorm krijgt. Samen proposities opzetten op het gebied van duurzaamheid en samenwerking in projecten.

Heb je tips voor onze deelnemers?

Isolectra is expert in stekerbaar installeren. Wij kunnen deelnemers individueel helpen met uitdagingen op het gebied van mensen, technologie en circulariteit door inzet van tools, specialisten en kennis. Maak daar gebruik van. Wij zijn er voor jullie en helpen jullie graag verder te komen.

100% stekerbaar | Industriële automatisering | KNX Gebouwbesturing & Aanwezigheidsdetectie

Collage Isolectra

Meer weten over Isolectra en/of de samenwerking met IncoNed Installatie & Duurzaam?
Neem dan contact met ons op via 085-2101450 of info@inconed.nl

Gerelateerde interviews

Hager - Matthieu Weijers
Hager, een familiebedrijf met hart voor elektrotechniek
De contacten met IncoNed zijn goed en omdat de samenwerking tussen deelnemers en leveranciers gestimuleerd wordt zijn we samen succesvol
Klemko/Panflex - Henry Kale
Panflex, Flexibele oplossingen voor een gezond en veilig binnenklimaat!
Wij zijn een complete partner voor een markt die steeds verder verduurzaamt
Ludwig Hup & Patrick Kersten - Wisa
WISA, voor prijs/kwaliteit, installatiegemak en verantwoord spoelen
Voor W installateurs liggen dezelfde kansen voor waterbesparing als die de E installateur kreeg bij de plotselinge vraag naar energiebesparing