Hager, een familiebedrijf met hart voor elektrotechniek

Hager - Matthieu Weijers

Sinds 1955 heeft familiebedrijf Hager het vertrouwen gewonnen van vele professionals in de elektrotechnische installatiebranche. Of het nou elektrische oplossingen voor energiedistributie, kabelmanagement, schakelmateriaal, gebouwautomatisering of energiemanagement betreft, onze klanten weten dat de producten en service van Hager goed zijn.

"Voor installatiebedrijven en eind­klanten wordt de wereld steeds complexer. Wij willen die wereld met intelligente oplossingen iets minder ingewikkeld maken."
Matthieu Weijers - Hager
Matthieu Weijers
Sales Manager

Zou jij jezelf en jouw organisatie willen voorstellen?

Hager, gedreven door innovatie en oplossingen die eenvoudig te installeren en te gebruiken zijn. Onze systemen onderscheiden zich in kwaliteit, eenvoud in gebruik en aantrekkelijk design en vinden hun weg naar elektro-installateur, andere partijen in de bouwkolom en eindgebruikers.

Betrokken bij de praktijk, dicht bij onze klanten. Hoe groot de organisatie inmiddels ook gegroeid is, we zijn en blijven een familiebedrijf. Dat betekent dat onze betrokken experts altijd voor je klaarstaan. Daarbij bedenken we elke dag, hoe we het werk voor jou makkelijker en veiliger kunnen maken.

Kernwaarden
Klantgericht zijn staat voorop. Wij staan klaar voor jou en helpen je zoals we zelf ook geholpen willen worden. We houden van een uitdaging, maar zeggen ook eerlijk ‘nee’ als een vraag niet bij ons past. En je kunt erop vertrouwen dat we onze beloftes nakomen en verantwoordelijkheid nemen. 

Competenties
Onze passie is techniek, in het bijzonder elektrotechniek. Elke dag helpen we jou en je collega’s met mooie oplossingen. Van energieverdeler tot schakelaar. We ontwikkelen onze systemen samen met professionals op het gebied van elektrische installaties. Zo kun jij altijd rekenen op een praktisch en gebruiksvriendelijk product.

Ons team
In Den Bosch vind je ons hoofdkantoor met opleidingscentrum en in Coevorden ontwerpt en bouwt het Service & Competence Center ener­gie­dis­tri­bu­tie­sys­temen tot 6300 A. Hier denken experts graag met je mee over de beste oplossing.

Over mijzelf
Matthieu Weijers, werkzaam bij Hager sinds 2010. Als Sales Manager ben ik verantwoordelijk voor de verkoopresultaten. Samen met mijn verkoopteam, bestaande uit 8 accountmanagers, zijn wij verantwoordelijk voor het contact met installateurs, paneelbouwers en groothandelaren. Namens Hager ben ik de penvoerder voor IncoNed.

Waar ben je trots op?

Op het familiebedrijf Hager, de collega’s waarmee ik samenwerk en de ontwikkelingen in de markt die wij meemaken. Hager gaat voor langdurige en duurzame relaties met afnemers en partners.

Welke ontwikkelingen zijn er gaande bij Hager en de branche? En hoe gaan jullie hiermee om?

De wereld wordt meer en meer elektrisch en ik ben ervan overtuigd dat wij daar als Hager een meer dan waardevolle bijdrage aan zullen leveren. Dit kunnen wij, door de focus op onze corebusiness te houden: energiedistributie, energiemanagement, energieopslag en EVCS (Electrical Vehicle Charging Stations).

Hoe ken je IncoNed / Wat vind je van de samenwerking?

Al sinds de start van IncoNed (voorheen NiCI en NiCD) werken we samen. Ik ervaar de samenwerking met IncoNed als zeer prettig. De contacten zijn goed en omdat de samenwerking tussen IncoNed deelnemers en leveranciers gestimuleerd wordt, zijn we samen succesvol.

Waar liggen kansen voor onze deelnemers?

Eigenlijk precies daar waar onze eigen focus de komende jaren ligt. Omdat de wereld meer en meer elektrisch wordt ligt de focus op energiedistributie, energiemanagement, energieopslag en EVCS.

Hager banner

Meer weten over Hager en/of de samenwerking met IncoNed?
Neem dan contact met ons op via 085-2101450 of info@inconed.nl.

Gerelateerde interviews

Klemko/Panflex - Henry Kale
Panflex, Flexibele oplossingen voor een gezond en veilig binnenklimaat!
Wij zijn een complete partner voor een markt die steeds verder verduurzaamt
Ludwig Hup & Patrick Kersten - Wisa
WISA, voor prijs/kwaliteit, installatiegemak en verantwoord spoelen
Voor W installateurs liggen dezelfde kansen voor waterbesparing als die de E installateur kreeg bij de plotselinge vraag naar energiebesparing
Mastermate
Mastermate, samen voor uw maximale resultaat
Mastermate gaat voor maximaal resultaat met een uitgekiend assortiment deskundig advies en doordachte oplossingen