Geberit, sanitaire technologie en badkamerkeramiek

Daniëlle & Werner - Geberit

De wereldwijd opererende Geberit Group is Europees marktleider op het gebied van sanitairproducten. Het assortiment omvat badkamerkeramiek, sanitair- en leidingsystemen. Een innovatief en veelzijdige assortiment met badkameroplossingen, voor zowel vóór als achter de muur.

"Onze samenwerking met IncoNed is gebaseerd op vertrouwen en de wil om samen te groeien. Dat is heel prettig om te ervaren. Persoonlijk contact staat altijd centraal."
Daniëlle & Werner - Geberit
Daniëlle Maasdam | Werner Hoeve
Sales Manager B2B Technology | Sales Manager Utiliteit

Zouden jullie jezelf en jullie organisatie willen voorstellen?

Werner (11,5 jaar werkzaam bij Geberit) is verantwoordelijk voor het verkoopteam Utiliteit en eerste aanspreekpunt voor IncoNed. In zijn vrije tijd is Werner een gepassioneerde fietser. Danielle (4,5 jaar werkzaam bij Geberit) is MT lid en is verantwoordelijk voor de “pull” zijde van de markt. Zij mag graag een balletje slaan op de golfbaan. “We werken beiden met veel plezier bij Geberit. Dagelijks zijn we met ca 90 collega’s bezig onze klanten zo goed en prettig mogelijk van dienst te zijn.”

Geberit is bekend om de inbouwreservoirs (Duofix), maar heeft nog veel meer te bieden. We zijn specialist in oplossingen vóór en achter de wand. We doen dat met een compleet assortiment leidingwerk, sanitaire oplossingen, keramiek en meubelen. In 2015 kocht Geberit de Sanitec groep en daarmee voor Nederland het merk Sphinx. De merknaam Sphinx veranderde in 2020 naar Geberit.

Wij zijn koploper met onze douche wc’s, een product dat verder doorontwikkeld wordt. In april 2024 introduceren we het nieuwe model Alba. Een model douche wc dat zo gepositioneerd wordt dat deze voor grotere doelgroepen bereikbaar is.

Waar zijn jullie trots op?

We zijn trots op de switch van Sphinx naar Geberit en de synergie die is ontstaan door ons productassortiment uit te breiden met producten voor zowel vóór als achter de wand. Deze merkverandering is heel soepel verlopen en wordt door klanten als zeer positief ervaren. We zijn als sales Geberit heel zichtbaar in de markt en staan dicht bij onze klanten. Het persoonlijke contact staat bij ons voorop. We zijn er trots op om onderdeel te zijn van een bedrijf waar de focus ligt op hoge kwaliteit en duurzaamheid. Dat vertaalt zich dan ook in het certificaat Platinum van Ecovadis. Dit bereik je alleen door jarenlang op een stabiele en duurzame manier aan je organisatie te werken.

Ook FlowFit willen we hier noemen. Een innovatief (aanvoer)leidingsysteem dat we 2 jaar geleden op de markt brachten en dat het perfecte installatieproces mogelijk maakt. Op dit systeem zijn we beiden ook heel trots. FlowFit is uniek en daarmee het leidingsysteem van de toekomst. Tijdens de ontwikkeling is er echt gekeken naar installatiegemak, doorstroomeigenschappen en duurzaamheid.

WELKE ONTWIKKELINGEN ZIJN ER GAANDE BIJ Geberit EN DE BRANCHE? EN HOE GAAN JULLIE HIERMEE OM?

• De markt kampt met een tekort aan goede vaklieden. Hier speelt Geberit op in door constant te innoveren en meer installatiegemak te bieden en montagesnelheid te optimaliseren. Zo bespaart een installateur kostbare tijd. FlowFit is daar een perfect voorbeeld van.
• Industrieel bouwen maakt een snelle ontwikkeling door. Wij spelen hierop in met kennis en producten als Huter en GIS.
• Duurzaamheid. Gelukkig staat dit thema al lang bij Geberit op de agenda en zijn we al jaren mee bezig met zaken als EPD en CO2-reductie.

Hoe ken je IncoNed / Wat vind je van de samenwerking?

We kennen IncoNed als een professionele en gedreven partij. We zijn dan ook contractpartner vanaf het eerste uur. De samenwerking was vanaf het eerste begin succesvol. Vertrouwen en samenwerking zijn kernwaarden waaraan wij beide veel waarde hechten. Door regelmatig overleg en informatie met elkaar te delen, maken we de afspraken zo optimaal mogelijk voor de deelnemers. 

De samenwerking is goed en gebaseerd op wederzijds vertrouwen en de wil om samen te groeien. Dat is heel prettig om te ervaren. Ook hier staat persoonlijk contact weer centraal.

Hebben jullie tips voor onze deelnemers?

Zeker! In 2024 ondernemen we in samenwerking met IncoNed interessante activiteiten voor de deelnemers. Deze zijn volledig gericht op montagegemak en mogelijkheden om de installatiesnelheid te verbeteren. Haak hierbij aan en krijg inzicht in de voordelen van het Geberit assortiment! Maar je hoeft hier natuurlijk niet op te wachten! Maak gebruik van de kennis en kunde van onze buitendienst. We adviseren je graag.

Geberit -collage

Meer weten over Geberit en/of de samenwerking met IncoNed Installatie en IncoNed Sanitair?
Neem dan contact met ons op via 085-2101450 of info@inconed.nl.

Gerelateerde interviews

Censo, Robbert van de Wiel
Censo, al je energiezaken onder één dak
Inkoopvoordeel op basis van volume kostenbesparing door advies en sneller verduurzamen Censo collectieve inkoop van gas en elektriciteit
Eric Slegt - TU
Technische Unie: Duurzaam, optimaal & digitaal samenwerken
Optimaal gebruikmaken van contractafspraken en kiezen voor geselecteerde leveranciers fabrikanten Juist dan haal je optimaal resultaat uit de samenwerking Eric
Laufen, Eric Meijer
Interview met Eric Meijer, Managing Director bij LAUFEN Benelux
Sinds kort is LAUFEN Benelux contractleverancier van IncoNed Installatie IncoNed Sanitair In dit interview met Eric Meijer stellen we deze