Toekomstgericht bouwen, met de kracht van Wienerberger

Jan Boeve - Wienerberger

De wereld verandert, de bouwkolom beweegt en duurzame ontwikkelingen zijn volop gaande. Om toekomstgericht te blijven bouwen, zijn slimme oplossingen essentieel. Wienerberger is nieuwsgierig naar de kansen die komen en creëert op basis daarvan bouwoplossingen voor vandaag en morgen.

"IncoNed heeft zich bewezen als een betrouwbare partner waarmee heldere en effectieve afspraken kunnen worden gemaakt. De transparantie in onze samenwerking maakt IncoNed een waardevolle partner voor Wienerberger."
Jan Boeve
Jan Boeve
Salesmanager Infra

Zou jij jezelf en jouw organisatie willen voorstellen?

Mijn naam is Jan Boeve, en ik ben sinds 1 mei 2023 Salesmanager Infra bij Wienerberger. vanaf oktober 1995 heb ik in diverse functies bij verschillende werkgevers ervaring opgedaan binnen de straatbaksteenindustrie.

Wienerberger Nederland maakt deel uit van de Wienerberger Group. Een toonaangevende, internationale producent en leverancier van keramische bouwmaterialen, waaronder straatbakstenen. Bij Wienerberger hechten wij grote waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Wij geloven in deze principes, die ook de kern vormen van onze bedrijfsfilosofie. Wij zetten ons actief in voor het verminderen van onze ecologische voetafdruk, door continu te streven naar verduurzaming van onze productiemethoden en door te investeren in energie-efficiënte technologieën. We onderzoeken voortdurend mogelijkheden om te verduurzamen en zo een verschil te maken in onze ecologische verantwoordelijkheid.

Bij Wienerberger Infra blijven we gedreven de infrastructuur van de toekomst creëren. We zetten ons in voor een nauwe samenwerking met onze klanten en partners om zo een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving. 

WELKE ONTWIKKELINGEN ZIJN ER GAANDE BIJ WIENERBERGER EN DE BRANCHE? EN HOE GAAN JULLIE HIERMEE OM?

De keramische en infrastructuur industrie heeft in de loop der jaren een evolutie doorgemaakt. Vanuit mijn perspectief zijn er verschillende opvallende trends en veranderingen die de branche hebben beïnvloed. Een van de meest opvallende verandering in onze branche is de groeiende nadruk op duurzaamheid en milieubewustzijn. Steeds meer bedrijven, inclusief Wienerberger, richten zich op het ontwikkelen van duurzame keramische producten en processen. We omarmen innovatieve productiemethoden en technologieën om onze ecologische voetafdruk te verminderen en we werken nauw samen met belanghebbenden om transparante en betrouwbare milieu gegevens te verstrekken.

Daarnaast zien we dat de nadruk op samenwerking en maatschappelijke verantwoordelijkheid verder toeneemt. In een voortschrijdend onderling verbonden wereld is samenwerking met belanghebbenden, waaronder gemeenschappen en regelgevende instanties, van vitaal belang. De branche wordt zich steeds meer bewust van de noodzaak om positieve maatschappelijke impact te hebben en actief bij te dragen aan projecten die de samenleving ten goede komen. Wienerberger werkt met allerlei stakeholders samen om de uitdagingen die er zijn omtrent verpakkingen en pallets aan te pakken.

Hoe ken je IncoNed / Wat vind je van de samenwerking?

Ik ben al bekend met IncoNed sinds de oprichting onder de naam NiCW. Ondertussen heeft IncoNed zich gevestigd als een betrouwbare toeleverancier voor aannemers in de Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW).

Vanaf mijn start bij Wienerberger werk ik nauw samen met IncoNed. IncoNed heeft zich bewezen als een betrouwbare partner waarmee heldere en effectieve afspraken kunnen worden gemaakt. De transparantie in onze samenwerking maakt IncoNed een waardevolle partner voor Wienerberger.

Heb je tips voor onze deelnemers?

IncoNed deelnemers die karaktervol, duurzaam en betaalbaar willen bestraten nodig ik uit om een kijkje te  nemen op Toekomstgericht bestraten. Doe meer met minder!

Wienerberger - collage
Meer weten over Wienerberger en/of de samenwerking met IncoNed Infra? Neem dan contact met ons op via 085-2101450 of info@inconed.nl

Gerelateerde interviews

GrainPlastics - John de Keijzer
Grainplastics, duurzame leidingsystemen van hoge kwaliteit
We zijn flexibel in productie logistiek en kunnen snel reageren op verzoeken van onze relaties We gaan altijd samen een
Stef Manders en Martijn Aussems - Heras
Heras Mobile Fencing & Security, bouwhekken voor tijdelijke perimeterbeveiliging
Heras Mobile Fencing Security tijdelijke beveiliging met een concrete bijdrage
Martin en Hes (bewerkt)
Joosten Groep, maar we blijven natuurlijk gewoon Joosten
Joosten Groep wij bieden IncoNed deelnemers een gestroomlijnd proces de juiste kennis en inkoopvoordeel