Poel Bosbouwartikelen, een familiebedrijf waar je trots op mag zijn!

Poel is al enige tijd contractleverancier van IncoNed Groen en IncoNed Infra. De broers Marc en Paul van der Poel vertellen ons in een interview hoe trots zij zijn op het familiebedrijf en hun medewerkers. De heren vinden ‘sociaal ondernemen’ erg belangrijk en denken buiten de gebaande paden.

Zou jij jezelf en jouw organisatie willen voorstellen?

Poel is een familiebedrijf dat sinds de oprichting hoogwaardige producten voor de bosbouw, boomverzorging en de tuin- en parkbranche levert. Dit doen we door middel van verkoop, lease, verhuur en service van kwaliteitsproducten.

Wij werken door heel Nederland met locaties in Amsterdam (Baambrugge), Apeldoorn en Veghel.

Poel is gespecialiseerd in het merk STIHL en inmiddels al meer dan 40 jaar STIHL-dealer. Naast STIHL zijn wij ook dealer van de powertools van Makita, Kränzle hogedrukreinigers en de Groene Hand handgereedschappen. Daarnaast is Poel importeur van Pfanner veiligheidskleding en Protos veiligheidshelmen.

Op onze vestigingen adviseren we je graag over:
– Accu transitie
– STIHL motorische en accu-gereedschappen
– Makita accugereedschap
– Veilig werken (op hoogte)
– Silky handzagen
– Kränzle hogedrukspuiten (koud- en warmwater)
– Snickers werkkleding
– GTM kloofmachines
– Ons grote assortiment professioneel tuingereedschap

Waar ben je trots op?

Poel is een familiebedrijf met een duidelijke lange termijnvisie die veel waarde hecht aan sociaal ondernemen. De strategie van Poel richt zich al sinds de oprichting op service en kwaliteit. Dat uit zich onder andere in klanten die sinds jaar en dag zaken met ons doen. Meedenken in oplossingen voor onze klanten is een basis voor langdurige relaties. De medewerkers van Poel zijn de sleutel naar goede service. Daarbij vinden wij het sociale aspect zeer belangrijk en denken we ook buiten de gebaande paden. We zijn dan ook zeer trots dat wij het PSO-certificaat trede 3 onlangs in ontvangst hebben mogen nemen (Prestatieladder Socialer Ondernemen).

Hoe kennen jullie IncoNed Groen?

De IncoNed Groen relatiemanager benaderde ons enkele jaren geleden met een voorstel waar voor alle betrokken partijen kansen lagen. Daarnaast zijn we praktisch buren, vanuit onze vestiging Apeldoorn, kijken wij op het hoofdkantoor van IncoNed Groen.

Wat vinden jullie van de samenwerking?

Een mooie versterking van onzer beide netwerken. Samen hebben onze organisaties een groot en breed netwerk in Nederland. Gebruikmakend van elkaars netwerk kunnen we de IncoNed deelnemers door heel Nederland voorzien van hoogwaardige producten waarbij kwaliteit en kennis gegarandeerd is.

Heb je tips voor onze deelnemers?

Maak gebruik van onze handige gepersonaliseerde online portal. Supereenvoudig de juiste bijpassende verbruiksmaterialen en accessoires bestellen tegen de juiste prijs inclusief IncoNed korting.
Vragen? Neem gerust contact met ons op om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Meer weten over Poel en/of de samenwerking met IncoNed Groen?
Neem dan contact met ons op via 085-2101450 of info@inconed.nl.

Gerelateerde interviews

Olaf Nijenkamp
Olaf Nijenkamp Tuinplanten, elke dag alles in het werk stellen voor de allermooiste bomen en planten en tevreden klanten
De kosteloze toegang tot modules voor een compleet beplantingsplan via onze website bleek een goed concept
GrainPlastics - John de Keijzer
Grainplastics, duurzame leidingsystemen van hoge kwaliteit
We zijn flexibel in productie en logistiek reageren snel op verzoeken van onze relaties en bedenken altijd een oplossing
Martin en Hes (bewerkt)
Joosten Groep, maar we blijven natuurlijk gewoon Joosten
Joosten Groep wij bieden IncoNed deelnemers een gestroomlijnd proces de juiste kennis en inkoopvoordeel