Interview met Willy Bruckers, Commercieel Directeur bij TBS-SVA Groep

Willy Bruckers van TBS-SVA vertelt ons in een interview over het bedrijf, de ontwikkelingen in de markt en de samenwerking met IncoNed Infra.

"De samenwerking is goed en met veel wederzijds respect. Samen vinden we vaak oplossingen waarbij beide partijen een voordeel kunnen hebben."
Willy Bruckers
Commercieel directeur

Zou jij jezelf en jouw organisatie willen voorstellen?

Willy Bruckers, 59 jaar en ruim 35 jaar werkzaam in de GWW afwateringsmarkt. Sinds 25 jaar werk ik binnen de huidige organisatie. In januari 2020 ben ik Commercieel Directeur van de TBS-SVA Groep geworden en ben ik verantwoordelijk voor de commerciële aansturing van beide merken (TBS en SVA). Inmiddels worden deze door één verkooporganisatie op de markt gebracht.

waar ben je trots op?

Het succesvol samenvoegen van twee merken binnen een verkooporganisatie. Beide merken worden verschillend gepositioneerd, maar kunnen elkaar wel versterken. Kort samengevat in de slogan: “Waar kwaliteit (TBS) en innovatie (SVA) samenvloeien”.

Welke ontwikkelingen zijn er gaande bij TBS-SVA en de branche?
En hoe gaan jullie hiermee om?

Vragen omtrent zaken zoals verlaging van CO2 uitstoot, LCA of MKI waarde zijn aan de orde van de dag. Dit heeft geresulteerd in verschillende initiatieven zoals het behalen van een CO2 bewust certificaat, ISO 14001 en kolken en putafdekkingen met de laagste MKI waarde.

We zien vaak bij infiltratie en waterbuffering dat er onnodig vervuild water vaak rechtstreeks in de bodem geïnfiltreerd wordt. Dit brengen we onder de aandacht onder het thema “een kolk is belangrijker dan u denkt”.
Ook zullen wij met name op de beurs InfraTech januari 2023 met enkele noviteiten hieromtrent uitpakken. (klik op deze link voor meer informatie)

Hoe ken je IncoNed Infra

Wij kennen IncoNed Infra al van af het prille begin en zijn al sinds jaren een geselecteerde leverancier met bijbehorend contract.

Wat vind je van de samenwerking?

De samenwerking is goed en met veel wederzijds respect. Samen vinden we vaak oplossingen waarbij beide partijen een voordeel kunnen hebben. Ook belangrijk is dat we elkaar informeren over mogelijke alternatieven of wat gevaren kunnen zijn bij alternatieven.

Heb je tips voor onze deelnemers?

Ja, indien producten van TBS-SVA voorgeschreven staan en de deelnemer alternatieve aanbiedingen ontvangt, is een goede communicatie nodig. Zeker als er prijsverschillen zijn van meer dan 5% en eerder klinken als 20% tot 30%.

Wij zijn er van overtuigd dat we in 99% van de gevallen een product hebben wat vergelijkbaar is met het alternatief en ook in dezelfde prijsklasse. de vraag is echter of dit toegepast kan/mag worden in de betreffende gemeente. Hier kunnen we samen (vooraf) een beeld over vormen om foutieve calculaties  te voorkomen.

Vertrouw op het ontzorgen door IncoNed Infra.

Meer weten over TBS-SVA en/of de samenwerking met IncoNed Infra?
Neem dan contact met ons op via 085-2101456 of info@inconed.nl

Gerelateerde interviews

GrainPlastics - John de Keijzer
Grainplastics, duurzame leidingsystemen van hoge kwaliteit
We zijn flexibel in productie en logistiek reageren snel op verzoeken van onze relaties en bedenken altijd een oplossing
Stef Manders en Martijn Aussems - Heras
Heras Mobile Fencing & Security, bouwhekken voor tijdelijke perimeterbeveiliging
Heras Mobile Fencing Security tijdelijke beveiliging met een concrete bijdrage
Martin en Hes (bewerkt)
Joosten Groep, maar we blijven natuurlijk gewoon Joosten
Joosten Groep wij bieden IncoNed deelnemers een gestroomlijnd proces de juiste kennis en inkoopvoordeel