Interview met Rutger Vehof, Directeur van Regge Hout

Dit jaar is Regge Hout toegetreden als contractleverancier bij IncoNed Infra. Directeur Rutger Vehof kende Robert Priem (Directeur Infra) en Peter Huizinga (Inkoper Infra) al vanuit zijn verleden in de grond- weg- en waterbouw. “Aangezien we weten wat we aan elkaar hebben, zijn we de samenwerking met elkaar aangegaan”. Hoe bevalt de samenwerking tot nu toe? Dat was een van de vragen die wij hem stelden.

"Aangezien we weten wat we aan elkaar hebben,
zijn we de samenwerking met elkaar aangegaan"
Rutger Verhof
Directeur

Zou jij jezelf en jouw organisatie willen voorstellen?

Mijn naam is Rutger Vehof, sinds 2015 directeur en mede aandeelhouder van Regge Hout. Ons bedrijf, welke bijna 40 medewerkers telt, is gespecialiseerd in het leveren van (hard)hout aan aannemers in de grond- weg- en waterbouw. Regge Hout onderscheidt zich door niet alleen hout te leveren, maar ook mee te denken en maatwerk oplossingen aan te bieden. 

Waar ben je trots op?

Regge Hout is gevestigd in Goor ( Twente ) waar we naast het kantoor en opslag ook onze 2 schaverijen hebben staan, waar we al ons hout bewerken conform de wensen van onze klanten. We zijn trots op de kwaliteit van ons hout, aangezien we al ons hout bewerken vlak voordat het werk opgestart gaat worden, wat de kwaliteit van het eind product weer ten goede komt. Vers geschaafd hout is elke dag weer een genot om naar te kijken.

Hoe ken je IncoNed Infra?

Ik kende Robert Priem en Peter Huizinga vanuit mijn verleden in de grond- weg- en waterbouw, vandaar dat we begin dit jaar eens een vrijblijvend gesprek hebben gehad. Aangezien we weten wat we aan elkaar hebben, zijn we de samenwerking aangegaan en wat mij betreft geen beter jaar om te proberen, aangezien dit jaar vol uitdagingen zat op het gebied van houtleveranties en continuïteit. Al met al een geslaagd jaar wat ons betreft, aangezien de projecten allemaal op tijd uitgeleverd zijn/beschikbaar waren en alles vers geschaafd was.

Hoe bevalt de samenwerking tot nu toe?

We zijn blij met onze samenwerking aangezien veel van onze vaste klanten aangesloten zijn bij NICW, en we op deze manier de binding kunnen versterken met elkaar.

Heb je tips voor onze deelnemers?

Betrouwbaarheid en kwaliteit moeten hand in hand gaan, en dat je nauw kunt samenwerken met je klanten/partners. De laatste 5 jaar zijn we druk bezig geweest om dit bedrijf breed goed te implementeren, zodat alle 40 mensen binnen Regge Hout en leveranciers van ons bedrijf hetzelfde doel nastreven, want afspraak is afspraak.

Meer weten over Regge Hout en/of de samenwerking met IncoNed Infra?
Neem dan contact met ons op via 085-2101450 of info@inconed.nl.

Gerelateerde interviews

GrainPlastics - John de Keijzer
Grainplastics, duurzame leidingsystemen van hoge kwaliteit
We zijn flexibel in productie logistiek en kunnen snel reageren op verzoeken van onze relaties We gaan altijd samen een
Stef Manders en Martijn Aussems - Heras
Heras Mobile Fencing & Security, bouwhekken voor tijdelijke perimeterbeveiliging
Heras Mobile Fencing Security tijdelijke beveiliging met een concrete bijdrage
Martin en Hes (bewerkt)
Joosten Groep, maar we blijven natuurlijk gewoon Joosten
Joosten Groep wij bieden IncoNed deelnemers een gestroomlijnd proces de juiste kennis en inkoopvoordeel