In gesprek met Peter Bartels, Sales manager Groen bij Mertens

Samen zorgen voor een nog mooiere en betere groene ruimte. Onder o.a. dit motto zijn Mertens en IncoNed Groen sinds kort de samenwerking aangegaan. Sales manager Peter Bartels vertelt ons met trots over het bedrijf. Welke tips geeft Peter mee aan onze deelnemers? Je leest zijn verhaal hieronder!

Zou jij jezelf en jouw organisatie willen voorstellen?

Mijn naam is Peter Bartels en ik ben Verkoopleider Groen bij Mertens.
Mertens is een totaalleverancier die al bijna 70 jaar actief is. Ons werkgebied is landelijk; we zijn actief over heel Nederland, waarbij elke regio een eigen accountmanager heeft. Als bedrijf bieden wij de deelnemers van NiCG een breed assortiment aan graszaden en meststoffen van A-kwaliteit. We staan bekend om onze snelle levering en hebben tevens veel kennis in huis. Zo hebben we specifieke kennis over ‘vergroening’, biologische oplossingen en bodem. Ook hebben we een mooie kennisuitwisseling met andere takken van sport binnen Mertens.

Waar ben je trots op?

Dat wij als bedrijf echt toegevoegde waarde bieden aan onze klanten en hen ontzorgen. Naast het leveren van producten adviseren wij over specifieke vakgebieden en richten we ons specifiek op de behoefte van de betreffende klant.

Hoe ken je IncoNed Groen

IncoNed Groen en Mertens hebben elkaar leren kennen via de aangesloten deelnemers. Wij werden heen en weer vaak genoemd en zochten elkaar steeds vaker op om elkaar te versterken. De samenwerking met elkaar aangaan was dan ook een logische stap.

Wat verwacht je van de samenwerking?

De kernwaarden en diensten die IncoNed Groen biedt aan haar deelnemers sluiten mooi aan bij de kernkwaliteiten van Mertens. Bij zowel IncoNed Groen als Mertens ligt de focus op ontzorgen. We kunnen samen zorgen voor een nog mooiere en betere groene ruimte

Heb je tips voor onze deelnemers?

Benut vooral onze kracht; voor elk vraagstuk bieden wij de juiste oplossing. Van de juiste producten op het juist moment geleverd tot en met het deskundige advies. Daaraan ondersteunend is onze webportal een mooie tool om alle informatie over onze producten terug te vinden, maar ook om een optimaal beheer te voeren over de orderstromen en bijbehorende zaken. Het bieden van ‘groeikracht voor ondernemers’ is onze passie.

Meer weten over Mertens en/of de samenwerking met IncoNed Groen?
Neem dan contact met ons op via 085-2101450 of info@inconed.nl.

Gerelateerde interviews

Olaf Nijenkamp
Olaf Nijenkamp Tuinplanten, elke dag alles in het werk stellen voor de allermooiste bomen en planten en tevreden klanten
De kosteloze toegang tot modules voor een compleet beplantingsplan via onze website bleek een goed concept
GrainPlastics - John de Keijzer
Grainplastics, duurzame leidingsystemen van hoge kwaliteit
We zijn flexibel in productie en logistiek reageren snel op verzoeken van onze relaties en bedenken altijd een oplossing
Martin en Hes (bewerkt)
Joosten Groep, maar we blijven natuurlijk gewoon Joosten
Joosten Groep wij bieden IncoNed deelnemers een gestroomlijnd proces de juiste kennis en inkoopvoordeel