In gesprek met Jan Kolthof, Vestigingsmanager van Wildkamp Wehl

Wat vind je van de samenwerking met IncoNed Groen? Dat was een van de vragen die wij Jan Kolthof (Vestigingsmanager Wildkamp) stelden tijdens ons bezoek aan zijn vestiging in het mooie Wehl. “Korte lijntjes” en “duidelijke afspraken” zijn kenmerken die de samenwerking voor Jan prettig maken. Een leuk gesprek met een man die voor zijn klanten en organisatie staat.

"De samenwerking ervaar ik persoonlijk als erg prettig, er zijn duidelijke afspraken gemaakt en omdat de lijntjes kort zijn kan er snel geschakeld worden."
Jan Kolthof
Vestigingsmanager

Zou jij jezelf en jouw organisatie willen voorstellen?

Mijn naam is Jan Kolthof, vestigingsmanager van de Wildkamp-vestiging in Wehl.

Wildkamp is een Technische groothandel, een bloeiend, gezond en ambitieus familiebedrijf met meer dan 350 medewerkers. Elke dag proberen wij volgens de kernwaarden ‘plezier & prestatie’ samen met de klant tot de best mogelijke oplossingen voor technische vraagstukken te komen.

Het assortiment is in de loop van de jaren uitgebreid uit tot een volwaardig programma, waarin ook een keur aan technische kwaliteitsartikelen is opgenomen. Wildkamp levert aan diverse doelgroepen zoals hoveniers, kwekerijen, installateurs, bouwbedrijven, zzp’ers, recreatiebedrijven en de agrarische sector. Naast groothandel voor technische producten manifesteert Wildkamp zich ook nadrukkelijk als businesspartner en innovator. Buis- en afgeleide producten worden in eigen huis aangepast op klantspecificaties.

De vestiging Wehl is één van de 45 vestigingen die Wildkamp rijk is en viert dit jaar haar 40-jarig jubileum. Op deze vestiging werken we met een team van 6 personen met gezamenlijk een brede kennis. Hierdoor zijn we in staat om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen met alle soorten van technische vraagstukken. De klantgerichtheid, flexibiliteit en de energie die ze hierbij uitstralen maakt dat ik hier met trots leiding aan mag geven.

Hoe ken je IncoNed Groen

Vanaf het begin hebben wij een samenwerking met de IncoNed Groen. Door onze kennis en deskundigheid kunnen wij samen met IncoNed Groen zorgen dat de deelnemers het gewenste resultaat kunnen behalen.
Projectbegeleiding, beregeningsplannen uitwerken en bespreken daar zijn we sterk in. Maar ook ons brede assortiment is zeker van toegevoegde waarde. Wij geven graag het beste advies en een optimale service.

Wat vind je van de samenwerking?

De samenwerking ervaar ik persoonlijk als erg prettig, er zijn duidelijke afspraken gemaakt en omdat de lijntjes kort zijn kan er snel geschakeld worden. We streven er naar om de deelnemers zoveel mogelijk te ontzorgen met onze samenwerking.

Heb je tips voor onze deelnemers?

Maak gebruik van de kennis en ervaring van Wildkamp. Is het project groot of klein? wij staan graag voor jullie klaar. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook alle kennis in huis omtrent het regenwaterhergebruik (RAWINSO). Niet alleen bij ons in Wehl hebben wij een specialist, maar in elke vestiging is er een specialist op dit gebied. We moeten samen de behoefte stimuleren om ons regenwater slim te gaan hergebruiken.

Daarnaast is onze Wildkamp-App recentelijk online gegaan. Een handige tool waarbij je onder andere productinformatie kan vinden, bestellingen kan plaatsen en direct kan beschikken over de nettoprijzen die zijn overeengekomen met IncoNed Groen.

Meer weten over Wildkamp en/of de samenwerking met IncoNed Groen?
Neem dan contact met ons op via 085-2101450 of info@inconed.nl.

Gerelateerde interviews

Olaf Nijenkamp
Olaf Nijenkamp Tuinplanten, elke dag alles in het werk stellen voor de allermooiste bomen en planten en tevreden klanten
De kosteloze toegang tot modules voor een compleet beplantingsplan via onze website bleek een goed concept
GrainPlastics - John de Keijzer
Grainplastics, duurzame leidingsystemen van hoge kwaliteit
We zijn flexibel in productie logistiek en kunnen snel reageren op verzoeken van onze relaties We gaan altijd samen een
Martin en Hes (bewerkt)
Joosten Groep, maar we blijven natuurlijk gewoon Joosten
Joosten Groep wij bieden IncoNed deelnemers een gestroomlijnd proces de juiste kennis en inkoopvoordeel