In gesprek met Arnoud de Lange, Commercieel Manager bij Spelt

Arnoud de Lange

Sinds een paar jaar is Spelt bedrijven contractleverancier. Wij spraken met Arnoud de Lange, Commercieel manager afvalinzameling en recycling. Hij legt ons uit waar hij trots op is en hoe hij de samenwerking ervaart.

Zou jij jezelf en jouw organisatie willen voorstellen?

Mijn naam is Arnoud de Lange, werkzaam in de afvalinzameling en recycling vanaf halverwege de jaren 90. Sinds 2003 werkzaam binnen Spelt bedrijven. Spelt is een gezond familiebedrijf, sterk in het inzamelen en verwerken van afvalstromen en sterk in het uitvoeren van grondwerkprojecten. Al onze 180 medewerkers dragen hier hun steentje aan bij. Spelt heeft vestigingen op meerdere strategische locaties in Nederland, in Nieuwveen, Cuijk, Oisterwijk, Rotterdam, Heerenveen en Zeist. Spelt Grondwerken is gevestigd in Nieuwveen.

Voor de werkzaamheden bieden wij transparante totaaloplossingen, waarbij we meedenken in het gehele proces. Door in de voorbereidingsfase rekening te houden met alternatieve werkwijzen en materialen kunnen wij voordelen ook werkelijk realiseren. In onze sloop- en grondwerkoplossingen zijn een veilige uitvoering en een kwalitatief hoogwaardig resultaat de belangrijkste uitgangspunten.

Waar ben je trots op?

Bij investeringen op alle vlakken wordt altijd gekeken naar de meest duurzame invulling. Spelt heeft de professionaliteit van de grotere spelers en heeft de slagvaardigheid en korte lijnen van een platte organisatie zoals een kleinere lokale onderneming. Spelt is goed in het standaardiseren en automatiseren van dienstverlening. Dat geeft rust en duidelijkheid bij opdrachtgevers en binnen Spelt

Welke ontwikkelingen zijn er gaande bij Spelt en in de branche? En hoe gaan jullie hiermee om?

Spelt volgt de marktontwikkelingen en de recycling ontwikkelingen actief en speelt hier op in. Zo zijn wij er bijvoorbeeld in geslaagd om vrijwel alle afvalstoffen te recyclen en om te zetten naar duurzame grondstoffen en energie. Hierdoor voorkomen wij het gebruik van primaire materialen en dragen we bij aan een mooie duurzame toekomst.

Hoe ken je IncoNed Bouw?

Vanuit relaties van Spelt zijn wij in contact gekomen met deze inkoopcollectieven. Al snel waren wij het er over eens dat wij elkaar kunnen versterken en zijn dan ook een samenwerking aangegaan.

Wat vind je van de samenwerking?

De samenwerking met de inkoopcombinaties is open en constructief, waardoor deze op natuurlijke wijze steeds verder intensiveert. Wat Spelt betreft een basis voor langlopende samenwerkingen.

Heb je tips voor onze deelnemers?

Vertrouw op het ontzorgen door IncoNed Bouw.

Meer weten over Spelt en/of de samenwerking met IncoNed Bouw?
Neem dan contact met ons op via 085-2101450 of info@inconed.nl

Gerelateerde interviews

Mastermate
Mastermate, samen voor uw maximale resultaat
Mastermate gaat voor maximaal resultaat met een uitgekiend assortiment deskundig advies en doordachte oplossingen
Stef Manders en Martijn Aussems - Heras
Heras Mobile Fencing & Security, bouwhekken voor tijdelijke perimeterbeveiliging
Heras Mobile Fencing Security tijdelijke beveiliging met een concrete bijdrage
Bob Honout - BUKO Waakt
BUKO Waakt, als veiligheid telt
Naast inzien monitoren en melden van beelden op het project ook data oplossingen voor verkeersmanagement