Heras Mobile Fencing & Security, bouwhekken voor tijdelijke perimeterbeveiliging

Stef Manders en Martijn Aussems - Heras

Heras Mobile Fencing & Security is marktleider op het gebied van tijdelijk en semipermanent hekwerk. Het assortiment omvat bouwhekken, toegangsverschaffers, een toegangscontrolesysteem, diverse bouwhekaccessoires en transportbokken.

"IncoNed en Heras Mobile versterken elkaar. Zo kan IncoNed haar deelnemers zeer goede prijzen voor kwalitatief goede producten bieden en bereiken wij klanten die nog niet bekend waren met ons brede aanbod."
Stef en Martijn
Stef Manders | Martijn Aussems
Accountmanagers

Zouden jullie jezelf en jullie organisatie willen voorstellen?

Wij zijn Martijn Aussems en Stef Manders, accountmanagers bij Heras Mobile Fencing & Security. Dagelijks rijden we met veel plezier in Nederland rond om klanten en projecten te bezoeken.

Heras Mobile zorgt voor een beveiligde bouwplaats, waarbij het van belang is dat ongeautoriseerde personen ook daadwerkelijk de bouwplaats niet opkomen. Bouwhekken in verschillende afmetingen en kwaliteiten vormen de basis. Bij een risicovollere locatie kunnen we een breed scala aan aanvullingen inzetten om de bouwplaats extra te beveiligen. Denk aan semipermanente montage, High Security klemmen, prikkeldraad en uittilbeveiliging. We hebben zelfs een eigen toegangscontrolesysteem genaamd Heras Smart Access. Hiermee voorkom je dat niet-geregistreerde personen toegang tot de bouw krijgen en heb je altijd overzicht over wie wanneer op de bouwplaats is.

Waar zijn jullie trots op?

We zijn trots op het totaalpakket dat we bieden, waarmee we projecten van A tot Z kunnen invullen. Van bouwhekken leveren en monteren tot aan toegangsverschaffers en toegangscontrole. Daarbij zijn we ook trots op de kwaliteit die we leveren. Zowel de hoge kwaliteit van de hekken zelf, als de montage ervan. Een combinatie die leidt tot een nette bouwplaats met een professionele uitstraling.

Welke ontwikkelingen zijn er gaande bij Heras Mobile en de branche? En hoe gaan jullie hiermee om?

We voeren constant nieuwe ontwikkelingen door op de markt. Zo waren wij de eerste die een High Security klem op de markt brachten. Momenteel ontwikkelen we een 1 meter hoog bouwhek, speciaal voor de infrabranche. Dit doen we samen met een partner die gespecialiseerd is in verkeersveiligheid, waardoor we hogere veiligheid kunnen garanderen.

Verder wordt SROI steeds belangrijker in de bouw. Wij spelen hierop in met onze Combi-Wood en City-Wood bouwhekken, die we samen met Groene Bouwhekken ontwikkeld hebben. Deze houten bouwhekken kunnen voor een deel opgevoerd worden als SROI-invulling. Voor geïnteresseerde klanten een aantrekkelijk gegeven, omdat ze ook bezig zijn met de uitstraling van de bouwplaats.

Hoe kennen jullie IncoNed / Wat vinden jullie van de samenwerking?

IncoNed is al vele jaren partner van Heras Mobile waarbij we elkaar versterken. Zo kan IncoNed haar deelnemers zeer goede prijzen voor kwalitatief goede producten bieden en bereiken wij klanten die nog niet bekend waren met ons brede aanbod.

De samenwerking met IncoNed is afgelopen jaar nog intensiever geworden door een betere profilering van Heras Mobile binnen IncoNed. Door deelnemers aan Heras Mobile te koppelen, draagt IncoNed actief bij aan onze naamsbekendheid en groei bij partijen die ons nog niet kenden. Wij helpen IncoNed door onze contactpersonen erop te attenderen dat ze deelnemer zijn bij een inkoopcombinatie, met alle voordelen van dien.

Hebben jullie tips voor onze deelnemers?

Die hebben we zeker! Maak gebruik van de inkoopcontracten die IncoNed heeft afgesloten. Er zijn erg goede prijsafspraken gemaakt met zeer professionele bedrijven. Bij Heras Mobile krijg je kwaliteit en goede service, waarbij IncoNed er al voor gezorgd heeft dat je deze voor scherpe, marktconforme tarieven kunt inkopen.

Zie Heras Mobile Fencing & Security niet als een bedrijf waar je simpelweg alleen maar bouwhekken bestelt. Schakel ons, of een van onze collega’s, in om te helpen de beste keuze te maken.

Heras banner

Meer weten over Heras Mobile Fencing & Security en/of de samenwerking met IncoNed?
Neem dan contact met ons op via 085-2101450 of info@inconed.nl.

Gerelateerde interviews

GrainPlastics - John de Keijzer
Grainplastics, duurzame leidingsystemen van hoge kwaliteit
We zijn flexibel in productie logistiek en kunnen snel reageren op verzoeken van onze relaties We gaan altijd samen een
Martin en Hes (bewerkt)
Joosten Groep, maar we blijven natuurlijk gewoon Joosten
Joosten Groep wij bieden IncoNed deelnemers een gestroomlijnd proces de juiste kennis en inkoopvoordeel
Bob Honout - BUKO Waakt
BUKO Waakt, als veiligheid telt
Naast inzien monitoren en melden van beelden op het project ook data oplossingen voor verkeersmanagement