Even voorstellen: Ron Paschold, Verkoopadviseur bij Hoogendoorn Hout

Ron Paschold van Hoogendoorn Hout vertelt ons in een interview over het bedrijf en de samenwerking met IncoNed Infra. Je leest zijn verhaal hieronder!

"Door de constructieve gesprekken met Robert Priem zijn wij de samenwerking in 2013 aangegaan en leverancier geworden."
Ron Paschold
Verkoopadviseur bij Hoogendoorn Hout

Zou jij jezelf en de organisatie willen voorstellen?

Mijn naam is Ron Paschold, sinds 2003 verkoopadviseur bij Hoogendoorn Hout.Ons bedrijf telt momenteel 23 Fte’s. Hoogendoorn Hout is een bedrijf dat constant in beweging is. Wij leveren hout aan grond- weg- en waterbouwbedrijven, hoveniers, aannemers en particulieren. Van import tot bewerkingen van hout, Hoogendoorn Hout heeft een groot aantal disciplines en mogelijkheden in huis. Wij weten dat er meer nodig is dan alleen hout voor de klant en de wereld om ons heen. Niet alleen vandaag, maar ook voor de generaties na ons. Hierbij staat hout als duurzaam product centraal. Tevens willen we met en voor elkaar met plezier ons werk doen.

Hoogendoorn Hout is gevestigd in Reeuwijk waar we beschikken over 10.000 m2 bedrijfsruimte en 6.000 m2 opslag in de nabije omgeving. De medewerkers hebben veel expertise in huis om de klant vakkundig te adviseren. Tevens beschikken wij over een breed assortiment hout, productiewerkplaatsen, machinale houtbewerkingsmachines en een goed geoutilleerde winkel. Hierdoor kunnen wij kwaliteitsproducten en een compleet pakket leveren. Flexibele levering door eigen bezorgservice.

Hoe ken je IncoNed Infra?

Wij zijn in contact gekomen via een bestaande relatie die zich had aangesloten bij de IncoNed Infra. Door de constructieve gesprekken met Robert Priem zijn wij de samenwerking in 2013 aangegaan en leverancier geworden.

Wat vind je van de samenwerking?

Met enige regelmaat hebben wij contact met Peter Huizinga en de deelnemers die onze producten verwerken. Hierdoor bouwen wij voortdurend aan een langdurige relatie waar we veel waarde aan hechten.

Heb je tips voor onze deelnemers

Door materialen aan te vragen kunnen wij meedenken, overleggen en tevens kijken naar de beschikbaarheid. De aanbieding wordt compleet gemaakt met bevestigingsmiddelen en de benodigde snijgereedschappen.

Meer weten over Hoogendoorn Hout en/of de samenwerking tussen Hoogendoorn en IncoNed Infra? Neem dan contact met ons op via 085-2101450 of info@inconed.nl.

Gerelateerde interviews

Den Hartog - foto interview
Den Hartog, Energie voor vooruitgang
Denk na over CO2 besparing en hoe je dat zou willen inkleden Veel mogelijkheden zijn snel toepasbaar en budget technisch
DYKA - Tim & Jade
DYKA, contractleverancier sinds jaar en dag
Met een sleutelrol binnen de GWW sector is IncoNed een gewaardeerde partner voor opdrachtgever en leverancier
GrainPlastics - John de Keijzer
Grainplastics, duurzame leidingsystemen van hoge kwaliteit
We zijn flexibel in productie en logistiek reageren snel op verzoeken van onze relaties en bedenken altijd een oplossing