Even voorstellen: Mark Haazelager en Erik Pol van Loxam

Onlangs zijn wij een kijkje gaan nemen bij Loxam in Ridderkerk. Wij maakten hier kennis met Erik Pol, al jaren monteur bij deze prachtige vestiging. Tevens spraken wij met Mark Haazelager, Sales manager bij Loxam Nederland. Aan de hand van een paar vragen nam hij ons mee in zijn liefde voor zijn bedrijf en de samenwerking met IncoNed Infra. 

"Als monteur is het fantastisch om te sleutelen en onderhoud uit te voeren aan deze innovatie machines. "Dagelijks ervaar ik dat wij onze tijd een flink stuk vooruit zijn. De vloot verandert continu maar ook onze kennis en kunde. Dat maakt het werk uitdagend!"
Erik Pol
Monteur

Interview met Mark Haazelager:

Zou jij jezelf en jouw organisatie willen voorstellen?

Ik ben Mark Haazelager, Sales Manager bij Loxam Nederland. Vanuit mijn rol ben ik samen met het team van Accountmanagers elke dag bezig met en voor onze klanten. Loxam is de juiste partner voor het huren van professioneel materieel. In Nederland heeft Loxam ca. 50 vestigingen verdeeld over drie divisies: Loxam Rental (algemene verhuur), Loxam Access (specialist in de verhuur van hoogwerkers) en Loxam Power (specialist in de verhuur van stroomaggregaten).

Waar ben je trots op?

Ik ben enorm trots op de inzet van onze collega’s die er dagelijks alles aan doen om de juiste dienstverlening te bieden aan onze klanten. Gezamenlijk hebben we de afgelopen 10 jaar enorm veel kunnen bijdragen aan ontwikkelingen op het gebied van digitalisatie, duurzaamheid, veiligheid en aanbod van nieuwe type machines.. Dit alles hebben we samengevat in het Loxgreen assortiment en is terug te vinden op www.loxam.nl/loxgreen.

Hoe ken je IncoNed Infra

IncoNed Infra ken ik al vanuit de tijd dat Workx Materieelverhuur leverancier was bij Infra. In 2014 werd Workx overgenomen door Loxam en is de relatie met IncoNed Infra altijd warm gehouden. Sinds begin dit jaar is er een aantrekkelijke overeenkomst voor alle deelnemers binnen IncoNed.

Wat vind je van de samenwerking?

De samenwerking vinden wij fantastisch! Enerzijds omdat de contactpersonen binnen de labels er alles aan doen om dit goed en professioneel te laten verlopen en echt met ons meedenken. Anderzijds omdat ons assortiment naadloos aansluit bij IncoNed Infra. Samen kijken we naar de voordelen die behaald kunnen worden voor de deelnemers; dat is in onze ogen de enige en juiste doelstelling.

Heb je tips voor onze deelnemers?

Zeker! We hebben allemaal te maken met een (snel) veranderende markt. Dit vraagt veel van bedrijven en hun werknemers. Of het nu gaat om duurzaamheid of digitalisering, op het gebied van machines en gereedschappen is enorm veel voordeel te halen. Ongeacht de omvang van je bedrijf! Op www.loxam.nl/login kunnen deelnemers materieel gemakkelijk bestellen en beheren in hun eigen MyLoxam account. Deelnemers kunnen mij persoonlijk uitnodigen voor een gesprek over de mogelijkheden!

Meer weten over Loxam en/of de samenwerking met IncoNed Infra?
Neem dan contact met ons op via 085-2101450 of info@inconed.nl.

Gerelateerde interviews

Den Hartog - foto interview
Den Hartog, Energie voor vooruitgang
Denk na over CO2 besparing en hoe je dat zou willen inkleden Veel mogelijkheden zijn snel toepasbaar en budget technisch
DYKA - Tim & Jade
DYKA, contractleverancier sinds jaar en dag
Met een sleutelrol binnen de GWW sector is IncoNed een gewaardeerde partner voor opdrachtgever en leverancier
GrainPlastics - John de Keijzer
Grainplastics, duurzame leidingsystemen van hoge kwaliteit
We zijn flexibel in productie en logistiek reageren snel op verzoeken van onze relaties en bedenken altijd een oplossing