Even voorstellen: Mark Haazelager en Erik Pol van Loxam

Onlangs zijn wij een kijkje gaan nemen bij Loxam in Ridderkerk. Wij maakten hier kennis met Erik Pol, al jaren monteur bij deze prachtige vestiging. Tevens spraken wij met Mark Haazelager, Sales manager bij Loxam Nederland. Aan de hand van een paar vragen nam hij ons mee in zijn liefde voor zijn bedrijf en de samenwerking met IncoNed Bouw. 

"Als monteur is het fantastisch om te sleutelen en onderhoud uit te voeren aan deze innovatie machines. "Dagelijks ervaar ik dat wij onze tijd een flink stuk vooruit zijn. De vloot verandert continu maar ook onze kennis en kunde. Dat maakt het werk uitdagend!"
Erik Pol
Monteur

Interview met Mark Haazelager:

Zou jij jezelf en jouw organisatie willen voorstellen?

Ik ben Mark Haazelager, Sales Manager bij Loxam Nederland. Vanuit mijn rol ben ik samen met het team van Accountmanagers elke dag bezig met en voor onze klanten. Loxam is de juiste partner voor het huren van professioneel materieel. In Nederland heeft Loxam ca. 50 vestigingen verdeeld over drie divisies: Loxam Rental (algemene verhuur), Loxam Access (specialist in de verhuur van hoogwerkers) en Loxam Power (specialist in de verhuur van stroomaggregaten).

Waar ben je trots op?

Ik ben enorm trots op de inzet van onze collega’s die er dagelijks alles aan doen om de juiste dienstverlening te bieden aan onze klanten. Gezamenlijk hebben we de afgelopen 10 jaar enorm veel kunnen bijdragen aan ontwikkelingen op het gebied van digitalisatie, duurzaamheid, veiligheid en aanbod van nieuwe type machines.. Dit alles hebben we samengevat in het Loxgreen assortiment en is terug te vinden op www.loxam.nl/loxgreen.

Hoe ken je IncoNed Bouw

IncoNed Bouw ken ik al vanuit de tijd dat Workx Materieelverhuur leverancier was bij IncoNed Infra. In 2014 werd Workx overgenomen door Loxam en is de relatie altijd warm gehouden. Sinds begin vorig jaar is er een aantrekkelijke overeenkomst voor alle deelnemers binnen IncoNed.

Wat vind je van de samenwerking?

De samenwerking vinden wij fantastisch! Enerzijds omdat de contactpersonen binnen de labels er alles aan doen om dit goed en professioneel te laten verlopen en echt met ons meedenken. Anderzijds omdat ons assortiment naadloos aansluit bij IncoNed Bouw. Samen kijken we naar de voordelen die behaald kunnen worden voor de deelnemers; dat is in onze ogen de enige en juiste doelstelling.

Heb je tips voor onze deelnemers?

Zeker! We hebben allemaal te maken met een (snel) veranderende markt. Dit vraagt veel van bedrijven en hun werknemers. Of het nu gaat om duurzaamheid of digitalisering, op het gebied van machines en gereedschappen is enorm veel voordeel te halen. Ongeacht de omvang van je bedrijf! Op www.loxam.nl/login kunnen deelnemers materieel gemakkelijk bestellen en beheren in hun eigen MyLoxam account. Deelnemers kunnen mij persoonlijk uitnodigen voor een gesprek over de mogelijkheden!

Meer weten over Loxam en/of de samenwerking met IncoNed Bouw?
Neem dan contact met ons op via 085-2101450 of info@inconed.nl.

Gerelateerde interviews

Mastermate
Mastermate, samen voor uw maximale resultaat
Mastermate gaat voor maximaal resultaat met een uitgekiend assortiment deskundig advies en doordachte oplossingen
Stef Manders en Martijn Aussems - Heras
Heras Mobile Fencing & Security, bouwhekken voor tijdelijke perimeterbeveiliging
Heras Mobile Fencing Security tijdelijke beveiliging met een concrete bijdrage
Bob Honout - BUKO Waakt
BUKO Waakt, als veiligheid telt
Naast inzien monitoren en melden van beelden op het project ook data oplossingen voor verkeersmanagement