DONAR Groen, voor de professionele eindgebruiker

Ralph van der Hulst - DONAR Groen

DONAR Groen levert kwalitatief hoogstaand handgereedschap en een groot assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen. Uitgangspunt: vakmensen in het groen goed en degelijk materiaal leveren zodat zij het werk veilig, snel en met gemak uit kunnen voeren.

"Service wordt bij ons niet apart genoemd, die vinden wij vanzelfsprekend. Wij hanteren marktconforme prijzen, korte levertijden en geven desgevraagd advies. Iedere klant is bij ons een GROTE klant.”
Ralph van der Hulst - DONAR Groen
Ralph van der Hulst
Directeur / Eigenaar

Zou jij jezelf en jouw organisatie willen voorstellen?

DONAR Groen levert sinds 1995 professioneel handgereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen aan de eindgebruiker in het groen. Denk hierbij aan schoffels, harken, snoeigereedschap en kruiwagens bedoeld voor hoveniers, groenvoorzieningsbedrijven, gemeentes en sociale werkplaatsen.

Ik ben Ralph van der Hulst, 37 jaar en volledig eigenaar van DONAR Groen, een echt familiebedrijf dat ik in 2020 overnam van mijn ouders.

Waar ben je trots op?

Op ons gedreven team, onze hoge servicegraad (vandaag bestellen = morgen in huis) en op onze tevreden klanten.

WELKE ONTWIKKELINGEN ZIJN ER GAANDE BIJ DONAR GROEN EN DE BRANCHE? EN HOE GAAN JULLIE HIERMEE OM?

Voor de huidige en toekomstige generaties is het van belang om de uitstoot van CO2  (en andere broeikasgassen) te verminderen. Daarmee kunnen we klimaatverandering tegengaan en de aarde leefbaar houden. Ik merk dat ook in onze markt de verduurzaming echt is begonnen. Wij hebben bijvoorbeeld al handschoenen die bijna CO2 neutraal geproduceerd zijn, er worden grote stappen gezet naar biologisch afbreekbaar maaidraad en ook logistiek en vervoer wordt echt duurzamer.

Wij hebben ons bedrijf laten certificeren volgens de CO2 prestatieladder zodat dit thema altijd aandacht krijgt en deze niet verslapt. Hiervoor worden wij jaarlijks ge-audit en vinden er regelmatig evaluatiemomenten plaats. 

Hoe ken je IncoNed / Wat vind je van de samenwerking?

Remi Winkels bezocht onze stand op de vakbeurs GroenTechniek Holland in Dronten. Hij wist ons enthousiast te maken en vroeg ons om een scherp voorstel te maken voor de deelnemers van IncoNed Groen. Ik geef toe dat ik in het begin mijn twijfels had, maar ik merk nu dat de toegevoegde waarde die IncoNed biedt ons zeker voordeel oplevert.

Ik vind IncoNed een fijne en transparante partij om mee te werken. Ze kennen de markt erg goed en het is altijd prettig om de marktontwikkelingen met ze door te nemen.

Heb je tips voor onze deelnemers?

Wij leveren alleen kwalitatief hoogstaand handgereedschap, waarmee veilig en goed gewerkt kan worden. Simpelweg omdat vakmensen het beste van het beste materiaal nodig hebben om het werk goed, snel en met gemak uit te voeren. Bekijk ons aanbod, vergelijk de prijzen, maak gebruik van de gemaakte afspraken en behaal optimaal resultaat.

DONAR Groen - collage

Meer weten over DONAR Groen en/of de samenwerking met IncoNed?
Neem dan contact met ons op via 085-2101450 of info@inconed.nl

Gerelateerde interviews

Olaf Nijenkamp
Olaf Nijenkamp Tuinplanten, elke dag alles in het werk stellen voor de allermooiste bomen en planten en tevreden klanten
De kosteloze toegang tot modules voor een compleet beplantingsplan via onze website bleek een goed concept
GrainPlastics - John de Keijzer
Grainplastics, duurzame leidingsystemen van hoge kwaliteit
We zijn flexibel in productie logistiek en kunnen snel reageren op verzoeken van onze relaties We gaan altijd samen een
Martin en Hes (bewerkt)
Joosten Groep, maar we blijven natuurlijk gewoon Joosten
Joosten Groep wij bieden IncoNed deelnemers een gestroomlijnd proces de juiste kennis en inkoopvoordeel