Den Hartog, Energie voor vooruitgang

Den Hartog - foto interview

Contractleverancier Den Hartog staat in de Nederlandse markt bekend als een  betrouwbare en degelijke  leverancier van kwalitatief hoogwaardige motorbrandstoffen, smeermiddelen, kennis & technische ondersteuning. Persoonlijk contact met de klanten staat hoog in het vaandel.

"Wij kunnen alle types energiedragers en alternatieve brandstoffen leveren en zijn dus niet aan één merk of één type duurzame energie gebonden."
Niek Roessink
Niek Roessink
Business Development Manager

Zou jij jezelf en jouw organisatie willen voorstellen?

Den Hartog is een pionier op het gebied van duurzame brandstoffen en hernieuwbare energie. Zo waren wij bijvoorbeeld de eerste die HVO leverden vanuit ons eigen depot. Al onze investeringen zijn gericht op een fossielvrije toekomst. Middels onze unieke aanpak en eigen productontwikkeling is ons streven zoveel mogelijk klanten te helpen met de inzet van duurzame oplossingen en zodoende een wezenlijke bijdrage te leveren aan CO2 reductie en het terugdringen van het aandeel fossiele grondstoffen in het productportfolio.

Naast duurzame brandstoffen leveren wij oplossingen voor elektrisch laden en investeren wij in oplossingen op basis van waterstof. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de pijlers van ons bedrijf, wat zich uit in onze producten en diensten. Het gehele proces, van de aankoop en blending van (bio-) brandstoffen op ons eigen depot tot de levering met eigen vervoer aan onze relaties, hebben we zelf in de hand. Zo zijn de lijnen kort en kunnen we adequaat handelen. Met deze unieke positie in de markt zijn kwaliteit en service gewaarborgd.

Aan mij de taak om de juiste proposities op het gebied van (bio-)brandstoffen te ontwikkelen voor onze relaties. Dit doe ik al bijna 6 jaar voor Den Hartog en in totaal al bijna 25 jaar in de wereld van brandstoffen en smeermiddelen.

Waar ben je trots op?

Bij Den Hartog kunnen we alle types energiedragers en alternatieve brandstoffen leveren. Wij zijn hiervoor niet aan een merk of één type duurzame energie gebonden. Dit maakt het mogelijk om voor onze relaties een  klantspecifieke “menukaart” samen te stellen.

Welke ontwikkelingen zijn er gaande bij Den Hartog en de branche? En hoe gaan jullie hiermee om?

CO2 besparing en emissieloos werken zijn de grote uitdagingen voor de komende jaren. Den Hartog wil hier aan bijdragen door haar klanten goed te informeren en de energie te leveren waar ze behoefte aan hebben, op de momenten dat zij dit nodig hebben. Wij noemen dit “Energie voor vooruitgang”

In overleg met onze relaties kunnen wij hun energiebehoefte zo optimaal en economisch mogelijk invullen en indien nodig op- of afschalen, mocht dat nodig zijn.

Daarnaast verzorgen wij integrale laadoplossingen, als: 
• Hardware zoals AC/DC laadpalen en levering & intergratie van batterijoplossingen.
• Het verzorgen van de elektrotechnische installatie.
• Het leveren en onderhouden van het energiemanagement systeem, zodat ook eigen opgewekte groene stroom, zoals wind- en zonnestroom, worden geïntegreerd.
• Verzorgen van de HBE afhandeling, voor optimaal profijt van het gebruik van (groene) stroom in de mobiliteit.

Hoe ken je IncoNed / Wat vind je van de samenwerking?

Wij volgden Inconed (voorheen NiCW) al een tijdje. Gezien de proposities op het gebied van CO2 reductie, zagen beide partijen mogelijkheden voor samenwerking.

Wij merken vanuit beide organisaties een drive om dit partnerschap succesvol te maken, dat is erg prettig om mee te maken. Met het uitgebreide deelnemersbestand van IncoNed en onze kennis komen we samen verder.

Waar liggen kansen voor onze deelnemers?

Denk na over CO2 besparing en hoe je dat zou willen inkleden. Men is vaak geneigd om eerder naar de onmogelijkheden te kijken, terwijl er juist heel veel mogelijkheden zijn die vaak snel toepasbaar en budget-technisch gewoon haalbaar zijn. Laat je door ons goed adviseren over het gebruik van de gewenste energiedragers.

Den Hartog - banner

Meer weten over Den Hartog en/of de samenwerking met IncoNed?
Neem dan contact met ons op via 085-2101450 of info@inconed.nl.

Gerelateerde interviews

DYKA - Tim & Jade
DYKA, contractleverancier sinds jaar en dag
Met een sleutelrol binnen de GWW sector is IncoNed een gewaardeerde partner voor opdrachtgever en leverancier
Olaf Nijenkamp
Olaf Nijenkamp Tuinplanten, elke dag alles in het werk stellen voor de allermooiste bomen en planten en tevreden klanten
De kosteloze toegang tot modules voor een compleet beplantingsplan via onze website bleek een goed concept
GrainPlastics - John de Keijzer
Grainplastics, duurzame leidingsystemen van hoge kwaliteit
We zijn flexibel in productie en logistiek reageren snel op verzoeken van onze relaties en bedenken altijd een oplossing