Vilton, een bedrijf waar je trots op mag zijn!

Onlangs zijn we een kijkje gaan nemen bij Vilton in Lelystad en spraken daar Alexander de Vries, Commercieel directeur. Aan de hand van een paar vragen vertelt hij ons over de samenwerking met IncoNed Bouw, het bedrijf en de doorgemaakte groei.

"Wij hebben een hele transitie doorgemaakt tot de totaal leverancier die wij vandaag de dag zijn. Diverse afdelingen waaronder een eigen productie, engineering, werkvoorbereiding, technisch advies en een motage dienst. Van 8 naar 80 medewerkers."
Alexander de Vries
Commercieel directeur

Zou jij jezelf en jouw organisatie willen voorstellen?

Mijn naam is Alexander de Vries, Commercieel Directeur Vilton sinds 2005. Bij Vilton maken wij gebouwen luchtdicht, waterdicht, scheurvrij en akoestisch optimaal. Een van onze pijlers is ‘kennisdeling door persoonlijk contact” Treed ook vooral met ons in contact. Wij hebben overal in Nederland onze eigen Technisch Adviseurs en technisch Specialisten beschikbaar.

Daarnaast nodigen wij alle deelnemers van IncoNed Bouw uit om eens een kijkje te nemen bij ons in Lelystad. Met onze showroom en trainingsruimte kunnen wij kennis delen en meetings voor deelnemers faciliteren. Wil je iets presenteren? dat kan in ons prachtige Auditorium.

Waar ben je trots op?

In 2004 waren wij producent, slechts producent zeg ik nu. Wij hebben een hele transitie doorgemaakt tot de totaal leverancier die wij vandaag de dag zijn. Diverse afdelingen waaronder een eigen productie, engineering, werkvoorbereiding, technisch advies en een montage dienst. Van 8 naar 80 medewerkers.

Welke ontwikkelingen zijn er gaande bij Vilton en de branche? En hoe gaan jullie hiermee om?

Maatwerk is een actuele ontwikkeling. Door ons eerder bij het proces te betrekken kunnen wij snel verwerkbare oplossingen leveren welke tijd en uiteindelijk ook geld kunnen opleveren. Door te blijven anticiperen op de markt hebben wij bijvoorbeeld een mooie investering gemaakt in een freesmachine. Daarnaast zijn wij in staat om de klant te leveren op de manier waarop wenselijk is. Bijvoorbeeld genummerde pakketten wat de verwerking op de bouwplaats vergemakkelijkt.

Daarnaast is duurzaamheid een terugkerend thema in onze algehele bedrijfsvoering. Dit is iets wat ook vanuit de markt sterk ontwikkeld. Zo hebben wij van onze bouwlijm de receptuur aangepast naar een groene variant. Dezelfde zekerheid maar beter voor het milieu!

Hoe ken je IncoNed Bouw?

Zes jaar geleden kruisten wij elkaars pad. Sinds die tijd is er een gedegen samenwerking. Door maandelijkse rapportages en korte lijnen zijn wij door het jaar heen met elkaar in gesprek.

Wat vind je van de samenwerking?

Daar kan ik kort over zijn. Deze is goed en zetten we graag voort.

Heb je tips voor onze deelnemers?

Laat onze adviseurs meekijken naar je project. Dit levert besparing, snelheid van werken en voorkomt faalkosten.

Meer weten over Vilton en/of de samenwerking met IncoNed Bouw?
Neem dan contact met ons op via 085-2101450 of info@inconed.nl

Gerelateerde interviews

Mastermate
Mastermate, samen voor uw maximale resultaat
Mastermate gaat voor maximaal resultaat met een uitgekiend assortiment deskundig advies en doordachte oplossingen
Stef Manders en Martijn Aussems - Heras
Heras Mobile Fencing & Security, bouwhekken voor tijdelijke perimeterbeveiliging
Heras Mobile Fencing Security tijdelijke beveiliging met een concrete bijdrage
Bob Honout - BUKO Waakt
BUKO Waakt, als veiligheid telt
Naast inzien monitoren en melden van beelden op het project ook data oplossingen voor verkeersmanagement