Steeds meer deelnemers van IncoNed Infra maken gebruik van de afroep applicatie van Struyk Verwo Infra. Wij spraken met Marcel van de Donk, calculator bij Van Doorn Infra. Aan de hand van een paar vragen deelt hij zijn ervaring met de app en legt hij uit waarom hij hier zo vaak gebruik van maakt.

Zou jij de organisatie waar je werkt kunnen voorstellen?

Van Doorn Infra BV biedt uitgebreide diensten aan op het gebied van grond, water- en wegenbouw en sierbestrating. Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers en een gedreven leiding. Onze directe manier van werken, korte lijnen en vakbekwame medewerkers wordt vaak zeer op prijs gesteld door onze opdrachtgevers. Aandacht voor een goede communicatie met alle betrokken partijen zorgt voor meerwaarde die de samenwerking extra waardevol maakt. De belangrijkste opdrachtgevers van Van Doorn Infra B.V. zijn onder andere gemeentes, woningbouwcorporaties, zorggroepen en diverse andere bedrijven en particulieren.

Van Doorn Infra heeft in de loop der jaren een relatief vast klantenbestand opgebouwd. Het bedrijf heeft veel vaste opdrachten bij verschillende opdrachtgevers, hetgeen de continuïteit van Van Doorn Infra BV ten goede komt. Het bedrijf wordt onder meer geprezen om haar flexibiliteit, correctheid, vakkundigheid, goede samenwerking, betrouwbaarheid en het meedenken met de klant.

In hoeverre ben jij verantwoordelijk voor de afroep van materialen?

Samen met de uitvoerders doe ik voornamelijk de afroepen.

Wat vind je van de afroep app van SVI?

Prima faciliteit. Alle orders staan in 1 duidelijk overzicht, ik kan de voorraadinformatie per artikel zien en heb inzicht in de levermomenten. Hiernaast is de app 24/7 beschikbaar waardoor ik op elk moment de laatste informatie kan zien.

Maak je voor alle afroepen van SVI gebruik van de app?

Meestal wel behalve met spoed afroepen, dan bel ik liever even.

Zou je de app aanraden aan de collega-deelnemers van IncoNed Infra?

Zeker. De app bespaart tijd en zorgt ervoor dat er zo efficiënt mogelijk gepland kan worden. Dit zorgt uiteindelijk voor kostenreductie.

Heb je nog tips voor onze deelnemers?

Probeer de app gewoon een keertje uit. Je zult zien dat als je eenmaal gewend bent om op deze manier af te roepen je hier gebruik van zult blijven maken.

Interesse om ook deze app te gaan gebruiken? Vul dan dit formulier in Struyk Verwo Infra zal contact met je opnemen.

Struyk Verwo Infra app